Boerderijwinkel

De abdijkazen en de allerlekkerste streekproducten kun je halen in onze mooie boerderijwinkel. We hebben een gezellig winkelteam die je met liefde en geduld adviseert over alle producten die er in de winkel te koop zijn.

Wij proberen zoveel mogelijk samen te werken met lokale boeren en producenten. Op deze manier kunnen wij precies vertellen hoe een product gemaakt is. De rode draad is dat we mensen zoeken die net als ons bewust bezig zijn met wat ze doen. Zo hebben we bijvoorbeeld heerlijk scharrelvlees van de blije varkens van de Moerderij en het kwaliteitsrundvlees van familie van den Kieboom. Onze ambachtelijke zuivel wordt gemaakt door zuivelboerderij de Kern. Hiernaast hebben we een uitgebreid assortiment aan lokale streekproducten zoals honing, jam en bier.

Zoek je een leuk en verassend cadeau? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres! We maken de mooiste en lekkerste cadeaupakketten. In de winkel vind je voorbeelden van pakketten maar je kan ook een pakket helemaal zelf laten samen stellen.

Leuke tip!: Omdat wij een zeer ruim aanbod aan kaas hebben mag je de kaas altijd even proeven voordat je iets koopt.